Blog

Prata med tjejer

Ibland när någon ringer för att prata med tjejer kan rösten göra mig så kåt att jag kan känna mig förälskad. Då jag berättar om hur jag vill ställa mig på knä och ta hans hårda kuk i min mun så kan jag nästan känna känslan av den. Jag brukar då ta min dildo, slicka med tungan runt ollondelen innan jag låter den glida på insidan av mina lår och sedan särar jag mina blygdläppar och för in den i mig. Jag blir så våt och hal och den som har ringt för att prata med tjejer hör på mig hur vansinnigt kåt jag är. Vi fortsätter att kåta upp varandra till vi är på bristningsgränsen och många gånger håller jag på att bli rent galen av lust efter mannen i luren. Vill ha hans kuk i mig. Hans tunga i min mun och känna hans doft mot min hud.
Jag brukar hålla min dildo rakt upp mot sängen och sitta och rida den samtidigt som jag berättar i telefonen i detalj för mannen vad jag gör. Männen som ringer mig får alltid väldigt sköna sprut och jag älskar att komma tillsammans med den som ringer till mig. En härlig stund av eggande och hetsande tillsammans och då jag sätter luren närmare mitt våta kön kan de höra hur våt jag är och det gör dem så otroligt kåta.