Blog

Min bästa väns man

Jo, vi fortsätter att ses i smyg. Då vi träffas på en vanlig fika hos mig eller hemma hos dem så är det plågsamt. Vi försöker att inte råka snudda vid varandra. Vi tittar inte på varandra. Livrädda att min bästa vän, hans fru ska genomskåda något. Hon är som vanligt. Alltid sprudlande glad och det får mig att må så dåligt, att veta att det jag gör mot henne bakom hennes rygg skulle krossa henne.

I går var en sådan dag. Hade varit och handlat och stötte ihop med dem på parkeringen. De bjöd hem mig på fika och jag åkte efter deras bil och parkerade bakom dem på uppfarten hemma hos dem. Allt var bra. Allt var lugnt. Jag intalade mig själv att vi inte skulle träffas mer.

Hon gick på toaletten och lämnade oss vid köksbordet. Han rusade upp, drog in mig i sin famn och kysste mig hett. Jag försökte knuffa bort honom men kyssen avväpnade mig helt. Jag hann precis sätta mig innan hon var tillbaka. Han stod på fel sida av bordet och hämtade därför kaffet och fyllde på våra koppar. Jag kände hur mina kinder hettade. Jag ville bara åka hem. Kände mig så förvirrad. Ville slita av honom kläderna och låta honom ta mig där och då, på deras köksbord.

Jag vet att jag leker med elden. Men jag har fastnat för honom. Trots att han är min bästa väns make…