Blog

Het sex i svart spets

Underkläderna funkade.
Han kom hem till mig med en flaska vin och blommor och det var länge sedan jag fått blommor av honom.

Jag satte blommorna i en vas och då kom han bakom mig, satte händerna på min bh under min tröja. Han nafsade mig i nacken, på sidan av halsen och upp mot örsnibben som han sög in i munnen och bet försiktigt i. Han fortsatte att ta handen under min kjol, kände på spetstrosan och drog upp min kjol över rumpan. Jag putade med baken mot honom och han smiskade mig lekfullt. Han bad mig ta av tröjan och hjälpte mig att dra den över mitt huvud. Jag ruskade ner mitt långa hår och knäppte upp kjolen. Lät den falla på golvet och tog ett steg ur den med mina höga svarta pumps på.

Han lutade sig mot köksbänken och tittade hungrigt på mig där jag gick i trosor, bh och pumps. Jag hämtade vinglas och öppnade vinet. Hällde i ett varsitt glas och gav honom det ena. Han läppjade bara och tog sedan tag i min arm. Han drog mig hårt intill sig och viskade hur han gått in på toaletten på jobbet och runkat till fotot jag skickat från provhytten där jag provade underkläderna. Jag kände hur het han var. Det bådade gott.