Blog

Att kasta sig ut för klippan

så kändes det då jag såg honom komma gående. Så jäkla fast jag var, så tänd på just honom. Det är inte bra alls. Han är ju upptagen och… ja, ALLT är fel och ändå så känner jag så stark åtrå att jag ville slita av honom kläderna då han hoppade in i bilen och satte sig bredvid mig.

Han hade sagt att han skulle vara snäll, att inget skulle hända då vi sågs utan vi skulle bara småprata lite, Jag tror vi hade åkt mindre än två minuter innan han lade handen på mitt ben och började stryka den fram och tillbaka. Det blixtrade framför mina ögon och jag drog efter andan då han smekte mig mellan benen utanpå byxorna…

Det var här jag insåg att för att klara det här så måste jag snabbt hitta en kk. En man att ligga med för att bara komma vidare. Det här var för farligt. Det kunde inte fortsätta så här.