Blog

Arbetsbyte i bilverkstaden

Jag bor i en liten stad där alla känner alla och som singel kvinna flirtas man ofta med av männen. På Ica och överallt annanstans där man kan befinna sig tittar de och ler medan deras fruar sliter med dem bort. Singlar eller inte spelar ingen roll. De flirtar ändå och jag flirtar tillbaka det är kul och det är inte min grej att hålla andras män borta liksom.
Så, nu skulle jag äntligen upp och hälsa på min syster som bodde en bra bit upp i landet, skulle åka på lördagen och på fredagsmorgonen vaknade jag till en vit värld, Snön hade vräkt ner under natten. Satan också. Mina sommardäck var inte att lita på, helst inte i det här föret. Inte nu då det blivit is.

Jag ringde till den närmsta verkstaden och den griniga kärringen som svarade på kontoret skrattade åt mig!
Vi har fullbokat två veckor framåt svarade hon. Jag hörde hur hon log i andra ändan av elakhet. Fan också! Äh, nöden har ingen lag, ett par koppar kaffe hann jag med innan jag fixade till mig, tog på mig en tight top och kort kjol och åkte upp till verkstaden i snigelfart med dubbdäcken i baksätet.

Framme vid verkstaden gick jag in i garaget och slamret och mumlet tystnade. Mekanikerna som alla var män, tittade undrande på mig.
Jag log och berättade att jag var en kvinna i nöd. Bara tio minuter senare kunde jag köra in bilen och en av männen hjälpte mig att skifta däcken snabbt och säkert. Jag gick med honom in till det minimala kontoret där deras dator stod efteråt. Jag förklarade vad jag fått för svar av kontoret så han kanske kunde ta svart betalning så att hon slapp skriva ut en faktura och få veta att jag ändå åkt dit, trots att hon sagt nej.
Han blinkade till mig och frågade om jag var intresserad av ett arbetsbyte…

Han stängde dörren till lilla verkstadskontoret och jag ställde mig på knä framför honom. Öppnade upp hans overall och drog ner hans kalsongerända till knäna-. Där hade han ett präktigt stånd gömt och jag tog honom i munnen. Jag gillar att suga kuk och är bra på det. Han lutade sig mot väggen och jag visste att det här skulle det bli att snackas om. Han stönade och juckade i munnen på mig, sade att det här var den bästa avsugningen han varit med om.

Då han kommit så kramade jag om honom. Tack för hjälpen, sade jag.

Mmmmm….tack själv, sade han, knäppte overallen och öppnade sedan dörren för mig.

P