Blog

8.Bärgning med eftersmak

Jag satte mig vid bänken, på barstolen och mannen var på den andra sidan.

“Ta en stol.” Han sade att han hellre stod upp. Åter igen åkte handen nästan automatiskt ner till skrevet där han försökte skyla det stora som fanns där.

Jag mötte hans ögon. Mörkblå med svarta långa ögonfransar. Han var ung. Ca 15 år yngre än mig. Plötsligt började jag skratta. Hela situationen var så absurd. Jag kunde inte sluta. Han var tyst i ca 10 sekunder innan han också bröt ihop. Vi skrattade hysteriskt. Jag torkade tårarna och mötte hans ögon. Något elektriskt fanns i luften. Som magneter möttes vi på bänkens sida och med sitt pekfinger släppte han på skärpet på min badrock. Den rasade ner i golvet i en hög bakom mig och han log. “Det där var mycket bättre.”

Åter igen stod jag i bara sockor. Hans tunga var inne i min mun. Jag hade skiljt mig 1½ år tidigare och inte varit med någon under den tiden. Nu brann hela min kropp. Han tryckte sig emot mig, de hårda arbetsbyxorna gjorde ont mot mitt lår. Nästan omedvetet vände jag min rygg mot honom och jag hörde bältets skrammel då han lät byxorna åka ner till knävecken. Wow, han var stor. Ändå stod den rakt ut och trotsade tyngdlagen. Jag var våtare än någonsin. Han var snygg, lång, muskulös och sexig. Ung.

Jag tog tag i bänken och böjde mig framåt med putande rumpa. Han höll i mig i höfterna och lyckades ändå komma rakt in i mig utan hjälp av händerna. Han var så lång att jag stod på tå. Kände honom så djupt in. Djupare än någon varit tidigare, större än jag någonsin känt. Händerna letade sig upp till mina bröst och han nypte i mina stenhårda bröstvårtor. Jag klarade inte mer. Kände hur rusningen började komma. Spreds i hela kroppen. Då han märkte det släppte även han efter och efter 3-4 hårda stöt till så kom vi. Perfekt tillsammans.

Vi ses fortfarande då och då. Han tänder mig, eggar mig. Ibland ringer han från jobbet och frågar om jag kommit ur duschen än. Då vet jag att han är i närheten och kan komma in en snabbis för en… snabbis….