Blog

6.Bärgning med eftersmak

Jag gick in och slet av mig kläderna. Behövde värma mig efter promenaden till grannen. Skulle ha bytt strumpor innan jag tog på kängorna. Nu hade jag våta strumpor på mig och skakade av köld.

Jag satte upp håret och gjorde mer kaffe i badrocken medan jag väntade på att vattnet värmdes upp. Sedan klev jag in och lät det varma vattnet strila över bröst och rygg. Så skönt! Det stack i fötterna innan jag blivit riktigt uppvärmd.

Jag var så sugen på kaffet eftersom jag badat i mitt morgonkaffe. Var helt säker på att jag dragit på mig olycka genom att skylla på att jag hade bilproblem innan jag verkligen fått det.

Nu skulle jag bara klä mig så skulle jag ta kaffe. Jag gick in i sovrummet och för att komma åt strumplådan fick jag lov att skjuta igen dörren. Valde ett par varma och sköna strumpor eftersom det ändå skulle bli gympaskor på kontoret idag.